JE WIFI problemen, probeer eens terug te gaan naar een eerdere driver. Rechtsklikken op je Windows startbutton, Apparaatbeheer, Naar je netwerkadapters gaan, uitvouwen en Rechtsklikken op je draadloze adapter.

Ook ik heb windows 8.1 nu op mijn laptop en sindsdien heb dymo labelwriter 450 Update-tool ik geen draadloos internet meer. Via mijn smartphone kan ik wel met laptop online gaan.

what is windows printer drivers

Maar voor je de laptop terug brengt, kan je ook zelf deze handelingen proberen. Maar binnen zo’n korte tijd zou de verkoper wat mij betreft, als verkoper, even moeten kijken wat de oorzaak is.

Laptop

Type vervolgens apparaatbeheerin en selecteer de bovenste optie. Als er drivers bij zijn die niet zijn geïnstalleerd kunt u dit zien door een klein geel uitroepteken links naast de driver. In veel gevallen weet Windows welke drivers de computer nodig heeft en zal hij deze ook voor u installeren.

Zorg dat zo min mogelijk hardware is aangesloten op de computer voor dat u de update start. Vervolgens worden de expresinstellingen voorgesteld, vooraf door Microsoft afgesteld om de setup sneller te doorlopen. Omdat enkele van deze instellingen de privacy in het geding kunnen brengen, is het toch verstandig ze even via de knop Aanpassen te doorlopen en waar nodig aan te passen. Het is dus verstandiger de setup buiten Windows om uit te voeren door de computer direct vanaf de installatie-DVD te laten opstarten . Plaats de DVD in de lade en herstart de computer. Zodra de DVD is gedetecteerd, vraagt de computer of daarvan moet worden opgestart .

Zo groot als de eerste keer dat Microsoft begon met de verspreiding van de update lijken de problemen deze keer niet te zijn. Destijds klaagden verscheidene Windows 10-gebruikers dat ze na het installeren van de update bestanden waren kwijtgeraakt. Microsoft besloot daarop de uitrol van de update stop te zetten. In tegenstelling tot onder XP kan dit programma ook geen driver vinden.

Simple Firewall Protection

Bijvoorbeeld wanneerWindows 10een component niet kan herkennen. Het apparaat werkt niet meer na een upgrade. Windows Update installeert een generiek pakket of u moet een kritieke fix toepassen of snel toegang krijgen tot een nieuwe functie. Grote fabrikanten zoals Intel en AMD bieden vaak een eigen tool om na te gaan of je wel over de meest recente en optimale drivers voor hun apparatuur beschikt. Intel bijvoorbeeld biedt de Intel Driver Update Utility aan, een tool die via ActiveX of Java werkt.

اترك رد

اترك تعليقاً